KitchenAid Artisan Blender inkl. 1,5 ltr glas og 0,75 ltr kunststofglas

kr. 1.299,00

Bestil nu, så sender vi din ordre i morgen

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 883049273853 Kategorier: , GTIN: 883049273853

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

KitchenAid blenderen blev kåret som testvinder i dagbladet Politiken i februar 2013. Den blev sat på varierede, hårde opgaver og vurderet sammen med ni andre maskiner. Dommerpanelet var ikke i tvivl, da vinderen skulle kåres. Det blev KitchenAid Artisan.

Blenderen med den kraftige, støjsvage motor og de skarpe rustfrie stålknive klarer alle opgaver med bravur. Den er robust, stabil og let at rengøre. Fordele, der er til at forstå og samtidig har den alle de funktioner, som en blender i denne klasse skal have. Den har f.eks. “Soft Start?”-funktion, der sikrer at blenderen starter langsomt og derefter øger hastigheden for en ensartet blendning. “Intelli-speed?”-kontrol betyder, at blenderen opretholder optimal hastighed uanset indstilling, hvilket giver god kontrol under hele forløbet.

Hvis man har mindre opgaver til blenderen, er der godt nyt. For sammen med den klassiske Artisan blender og blenderglasset på 1,5 l medfølger nu også et kunststofglas på 0,75 l. Glasset er helt ideelt til de mindre opgaver som f.eks. tilberedning af hjemmelavet pesto til hverdagsmiddagen, suppe til to personer, små lækre saucer eller sunde smoothies.

Moderne familier er ikke altid samlet omkring middagsbordet. Derfor er det ofte praktisk, økonomisk og en rigtig god idé, at lave mindre portioner. Derfor sælges KitchenAid Artisan blenderen inklusiv det praktiske blenderglas på 0,75 l. Uden merpris.

Den klassiske blender fås i 12 forskellige farver, så der er mulighed for, at finde netop den farve, som passer perfekt i dit køkken.

Effekt: 550 W