Philips Somneo Wake-Up Light HF3653 DEMO model

kr. 499,95

Bestil nu, så sender vi din ordre i morgen

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8710103822288 Kategori: EAN: 8710103822288

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Denne varer sælges som DEMO model, hvor der er små fejl på lampen.
Disse fejl har INGEN betydning for lampens virke, og er kun meget små kosmetiske fejl.
Ved køb af denne vare fraskriver man sig retten til returnering.

Philips Somneo

Endelig er den her! Philips Wake-up Light hjælper dig både med at falde i søvn og vågne op mere behageligt.

Vågn gradvist op til et lys, der stiger langsomt i styrke, ligesom en rigtig solopgang. Du vågner med den samme fornemmelse, som når du vågner af dig selv, men er mere udhvilet og mindre stresset. Med fald-i-søvn hjælpen RelaxBreath trækker du vejret i takt med et smukt lys, som går fra gyldent til midnatsrødt. Det bløde lys i kombination med vejrtrækningsguiden hjælper krop og tanker til at geare ned og glide ind i en behagelig og genopbyggende søvn.

  • Simuleret solopgang og solnedgang
  • RelaxBreath: lys og vejrtrækningsguide
  • Flot og stilrent design
  • Midnatslys

Simulerer en naturlig solopgang, så du føler dig mere frisk

Inspireret af naturens egen solopgang, hvor lyset gradvist øges, inden du vågner, fra svag morgenrøde til orange, indtil rummet er fyldt med stærkt gult lys. Processen med gradvist at ændre og øge lysstyrken har til hensigt at stimulere kroppen til at vågne naturligt, idet lyset blidt forbereder din sovende krop på at vågne op. Når lyset har fyldt rummet, vil den naturlige lyd, du har valgt, fuldføre opvågningsoplevelsen, så du er klar til en ny dag.

 

Lysstyret vejrtrækning hjælper dig med at slappe af, når du skal falde i søvn

Inspireret af velkendte vejrtræknings- og afslapningsøvelser er vores lysstyrede afslapningsfunktion udviklet til at hjælpe dig med at falde i søvn ved at få dig til at slappe af og koble af efter dagens aktiviteter. Træk vejret i samme rytme som én af de syv lys- eller lydintensitetsrytmer, mens du holder øjnene lukket, for at opnå en rolig og fredelig overgang fra din dag til dine drømme

 

Simulationen af solnedgangen forbereder kroppen på søvnen

Programmet til simulation af solnedgangen forbereder kroppen på at sove ved gradvist at mindske lysstyrken med valgfri lyd til den indstillede varighed, som blidt hjælper dig med at slappe af, før du falder i søvn.