Sage Smart Waffle vaffelmaskine – billigst i DK

kr. 1.645,00

Bestil nu, så sender vi din ordre i morgen

Med Danmarks billigste, The Smart Waffel fra Sage, kan du lave de bedste friskbagte vafler
Med denne model kan du lave vafler til en hver smag. Du kan nemlig lave hele 4 forskellige vaffeltyper – Belgisk, klassisk, chokolade eller smørmælk.

På lager

Varenummer (SKU): 9312432029988 Kategorier: , , , , , , , ,

EAN: 9312432029988

GTIN: 9312432029988

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Sage The Smart Waffel vaffelmaskinen er kåret af BEDST.dk som årets PREMIUM VALG i 2023 i testen Vaffeljern Test 2023.
Så her får du virkelig det ultimative luksus vaffeljern, som selv de bedste danske kokke vil sukke efter.

Vi fejrer det med at lave DANMARKs billigste pris på denne fantastiske vaffelmaskine, der kan få englene til at synge og familien til at danse af glæde.

Juryens lovprisning er citeret hér:

“Sage The Smart Waffle” kan lave hele 4 forskellige vaffeltyper og har 12 forskellige indstillinger som du kan vælge imellem.

Med denne model kan du lave vafler til en hver smag. Du kan nemlig lave hele 4 forskellige vaffeltyper – Belgisk, klassisk, chokolade eller smørmælk. Du kan desuden selv bestemme om du ønsker vaflerne lyse eller mørke. På skærmen kan du se den beregnede tilberedningstid for dine valg.

Jernet har en førsteklasses PFOA-non-stick belægning på pladerne så dine vafler aldrig vil sidde fast i overfladen. De termisk fremstillede varmeelementer giver en jævn varmefordeling, så begge vafler kan tilberedes samtidig med samme perfekte resultat. Vaffeljernet har en drypbakke, som opfanger dej, der flyder over så den tilmed er nem og hurtig at rengøre efter brug. Inkluderet i pakken får du en BPA-fri målekop.

Dette vaffeljern er klart mere avanceret end de andre modeller, men det giver dig også nogle flere muligheder og er helt klart testens premium valg. Det kommer i en fantastisk kvalitet, der vil kunne holde i mange år og er bestemt alle pengene værd.”