Airfryer grundbogen af Britt Andersen

Original price was: kr. 299,95.Current price is: kr. 249,95.

Bestil nu, så sender vi din ordre mandag

Airfryer grundbogen af Britt Andersen

Ikke på lager

Kategorier: , , Tag:

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

I denne airfryer-grundbogen får du adgang til et væld af nye og velkendte opskrifter samt de mest effektive tips til at opnå både sprøde og saftige retter, samtidig med at du sparer tid i din dagligdag.

Forfatteren Britt Andersen, også kendt som Danmarks uofficielle airfryer-ekspert, har skabt en omfattende guide til airfryer-brugere. For seks år siden, da hun fik sin første airfryer, etablerede hun Facebook-gruppen “Airfryer Opskrifter Tips og Tricks”. Den gruppe er i dag Danmarks største airfryer-forum med over 170.000 følgere. Britt Andersens to tidligere kogebøger til airfryeren har længe ligget på bestsellerlisterne, og nu præsenterer hun den ultimative vejledning til både dem, der netop er begyndt at bruge en airfryer, og til dem, der ønsker at optimere brugen af deres eksisterende apparat.

Airfryeren tilbereder maden ved hjælp af kraftigt cirkulerende varm luft, hvilket muliggør hurtigere tilberedning og reduceret brug af fedtstoffer i madlavningen. I bogen deler Britt Andersen sine bedste tips til at udnytte airfryeren optimalt. Hun inkluderer også en overskuelig konverteringstabel fra ovn til airfryer samt skemaer med oplysninger om indstillinger, tilberedningstider og processer, lige fra frossen tilberedning.

Bogen indeholder mere end 100 opskrifter, der spænder fra snacks og forretter til grøntsager, kød og fisk. Disse opskrifter er blevet udviklet baseret på spørgsmål og ønsker fra Britt Andersens mange danske følgere og er tilpasset til airfryeren.