Bjørn Wiinblad Eva fyrfadsstage 2 stk. gul/lavendel

kr. 298,00

Bestil nu, så sender vi din ordre mandag

Bjørn Wiinblad Eva fyrfadsstage 2 stk. gul/lavendel

På lager

Varenummer (SKU): 5709513565567 Kategorier: , , , , , , Tag: GTIN: 5709513565567 EAN: 5709513565567

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Fyrfadslysestagerne Eva er på alle måder essensen af Bjørn Wiinblad, både som person og kunstner. Stagerne er pyntet med både prikker, tern, striber og cirkler på én gang, ligesom Bjørn Wiinblad ønskede det. Stagerne indtager ethvert rum med deres glade smil, blussende kinder og skæve form og skaber liv og personlighed.

Fyrfadslysestagerne har en højde på 6 cm og en diameter på 6,5 cm. Du får 2 stk. i denne pakke og derfor er det et par med hver deres personlighed, der tager plads i dit hjem. Den ene Eva er pyntet med gult hår og den anden lavendelfarvet hår. De har begge farverige kjoler på i et mix af begge nuancer.

Når de pynter på bordet, skænken eller i vindueskarmen, kan man næsten forestille sig, at de to damer har en hyggelig samtale og skaber på den måde ekstra stemning i hjemmet. Stagerne er fremstillet i blankglaseret keramik med farvet decal og er inspireret af Bjørn Wiinblads originale Eva-figurer, der havde brede hoveder med blomsterdekorationer og en kegleformet krop. Ansigtets detaljer med de mandelformede øjne og den spidse næse er Wiinblads oprindelige streg, og de farverige kjolemønstre er en nyfortolkning af Bjørn Wiinblads illustrationer fra arkiverne.