Eva Trio Multi Mosaic stegepande Ø24 cm

Original price was: kr. 899,95.Current price is: kr. 599,95.

Bestil nu, så sender vi din ordre mandag

Eva Trio Multi Mosaic stegepande Ø24 cm

På lager

Varenummer (SKU): 5706631228466 Kategorier: , , , Tag: GTIN: 5706631228466 EAN: 5706631228466

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Vi kan endelig præsentere Eva Trio Multi Mosaic panderne, som er Innovativ teknologi, der møder tidløs formsprog og høj kvalitet. Multi Mosaic panderne er resultatet af mere end 40 års dedikeret udvikling, viden og stolthed. Eva Trio lancerede deres første grydeserie tilbage i 1977, og siden da har deres mission være den samme: at kombinere det bedste fra flere verdener for at skabe de ultimative redskaber til køkkenet. Og man må sige at de endnu en gang leverer varen!

Multi Mosaic har bl.a. fået sit navn pga. det smukke mosaikmønster der pryder indersiden af panderne. Overfladen er ikke kun smuk men også særdeles hårdfør da den tåler metalredskaber, maskinopvask og temperaturer på op mod 400 °C. Den unikke mosaikoverflade er noget ganske særligt da den kombinerer rustfrit stål med keramisk Slip-Let. Du kan altså tilberede alverdens lækre retter lige fra kød, omeletter til pandekager uden at være bange for at maden brænder sig fast til panden! Overfladen er ikke bare praktisk med også fri for kedelig kemi som PFAS og andre flourstoffer.

Mosaic panderne bygger på Eva Trios velkendte multi-layer 3-lags teknologi, som består af aluminium, rustfrit stål sammen med en keramisk belægning. Denne fantastiske kombination af kvalitetsmaterialer sikrer hurtig og optimal varmefordeling. Multi Mosaic serien kan bruges på alle varmekilder inklusiv gas, keramisk og induktion.

Eva Trios Multi Mosaic pander er endda kommet på landsholdet, og har fået det ultimative kvalitetsstempel fra Dansk Gastronomisk Union (DGU). Kokkelandsholdet anbefaler og bruger selv panderne, når de er ude at konkurrere rundt om i verden. Denne store cadeau fra både kokkelandsholdet og DGU understreger at Eva Trios Multi Mosaic-serie er køkkengrej af allerøverste hylde!

  • Pande med unik og enestående mosaik keramisk Slip-Let belægning – intet brænder fast!
  • Multi-layer 3-lags opbygning (kerne af aluminium, rustfrit stål og keramisk belægning) – som fordeler varmen hurtigt og jævnt
  • Kan tåle metalredskaber, opvaskemaskine og op til 400 °C
  • Har praktisk hældekant
  • Håndtag i 18/10 rustfrit stål sikrer lang holdbarhed og forbliver kold under brug
  • PFAS-fri pande – indeholder ikke kedelig kemi som PFAS eller andre flourstoffer
  • Eva Trio tilbyder 100-dages tilfredshedsgaranti