Med en Sous Vide stick kan du tilberede alle former for madvarer, når de er i vakuum med en vakuumpakker. Når du gør klar til at tilberede med en sous vide, kan du eventuelt tilføje en lækker marinade, smagsgivende urter, hvidløg og krydderier i posen. Denne metode giver både en mere intens smag og det der tilberedes bliver ikke tørt, så du opnår de mest lækre og møre resultater. Placér blot Sous Vide sticken i en gryde eller varmeresistent beholder. Derefter bringes vandet op til den indstillede temperatur og cirkulationen holder vandet i bevægelse, så temperaturen altid er jævnt fordelt i vandet. Med meget præcis temperaturkontrol og timer er sous vide en af de mest brugervenlige måder at lave mad på – og så er det endda sundt, da alle vitaminer og næringsstoffer bibeholdes i vakuumposen under tilberedning.
Nøjagtig kontrol af temperaturen på til 90 °C med 0,5 °C interval.
Vandcirkulation: 8-10 ltr/minut.
Passer til alle gryder med en højde på minimum 15 cm.
Kan anvendes med app. 1000 watt.