Mē Classic hårfjernings epilator

kr. 1.999,00

Bestil nu, så sender vi din ordre i morgen

På lager

Varenummer (SKU): 4051123000404 Kategorier: , , EAN: 4051123000404

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Me Classic giver den hurtigste og mest behagelige måde at fjerne hår permanent i dit eget hjem.

Elos teknologi er en unik kombination af Intense Pulsed Light (IPL) og Radio Frequency (RF). Ved at bruge denne teknologi trænger impulserne dybt ind, således Ved at bruge blide pulser trænger den ind således at behandlingen målretter de enkelte hårsække effektivt. Me bruger lavere energioutput, hvilket gør behandlingen hurtigere og mere behagelig end standard hjemme-IPL til rådighed. Det er sikkert og mere behageligt til mørkere hudtoner end andre produkter på markedet. Elos virker ved at udsende en impuls så hurtigt som en brøkdel af et sekund. IPL-energien omdannes derefter til termisk energi, der opvarmer hårsækken og hårstrået. RF-energi tiltrækkes derefter og opvarmer den yderligere, hvilket forhindrer genvækst.

Efter en række kliniske testresultater anbefales det, at enheden skal bruges en gang om ugen i de første 6-8 uger og derefter bruge den efter behov, eller efterhånden som hår kommer frem. I op til tre måneder vil din hud være glat og fri for hår. Efterhånden som behandlingen skrider frem, vil intervallerne mellem behandlingerne være længere.

BEMÆRK VENLIGST: Produktets succes afhænger af hårsækkenes vækstfase under behandlingstiden, men håret vil blive permanent reduceret, hvis du følger den anbefalede behandlingsplan.