OBH Nordica stangstøvsuger x-force 8.60 flex

kr. 3.299,00

Bestil nu, så sender vi din ordre i morgen
Kategori: GTIN: 3221616013742

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Uanset om det er hverdagsrengøring eller hovedrengøring X-Force 8.60 er alt, hvad du behøver.

Ledningsfri støvsuger X-Force 8.60 revolutionerer den moderne måde at gøre rent på. Med denne ultimative støvsuger kan du både gøre hovedrent i hele boligen og hurtigt og nemt punktrengøre synligt snavs på alle områder i hjemmet

Støvsugeren er forsynet med X-Force seriens unikke funktioner som Flex-teknologi, Stop-and-Go funktion og LED-belysning i mundstykket. Takket være den unikke Flex-teknologi kan du komme ind under borde og sofaer uden at skulle kravle rundt på gulvet – helt praktisk slipper du for at bøje dig, fordi støvsugerskaftet kan.
 Stop-and-Go funktionen sørger for, at den nederste del af støvsugeren med skaft og mundstykke står stabilt oprejst alene. Det er praktisk, når du hurtigt vil frigøre håndstøvsugeren for at støvsuge andre overflader end gulvet. 
X-Force 8.60 har et motoriseret mundstykke, som nemt og effektivt når alle flader takket være sin 180-graders konstruktion og LED-belysning. Det nye mundstykke gør, at du altid kan komme til og kan se støvet i de mørke kroge, uden at du behøver at flytte møbler og andre genstande.
X-Force 8.60 har to forskellige rengøringstilstande – Standard og Boost. Med Boost får du en kraftigere sugeeffekt, der egner sig til enhver hverdagssituation og ethvert behov. 
Der medfølger desuden to forskellige mundstykker, møbelmundstykke og fugemundstykke, som giver dig øget fleksibilitet. 
Den ledningsfri støvsuger er meget let at finde frem og stille på plads, fordi den opbevaringsmæssigt ikke fylder mere end en kost med fejeblad.
Kraftig sugestyrke på 180 watt. 
Effektiv batteritid på op til 35 minutter, når du bruger håndstøvsugeren, og 24 minutter med det motoriserede mundstykke.