Spring Copenhagen gyngehesten lille

kr. 599,95

Bestil nu, så sender vi din ordre i morgen

Spring Copenhagen gyngehesten lille er skabt af de fantastiske kombination af smukke varianter af FSC termoask, FSC eg og FSC ahorn.

På lager

Varenummer (SKU): 5713487065770 Kategorier: , , , , , , ,

EAN: 5713487065770

GTIN: 5713487065770

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Leder du efter en sød træfigur til dit eget hjem, eller til en du holder af? Så er det søde og vildt nuttede egern fra Spring Copenhagen ved navn Hazel et suverænt bud. Det fine Spring Copenhagen egern er lavet i FSC-mærket eg og ahorn – og den er faktisk håndlavet, så hvert egern er helt unikt. Et egern bruger det meste af sin tid i træerne, og er ikke altid så nem at få øje på, da det så hurtigt som det kommer ned ad et træ hurtigt er oppe i det igen. Men nu kan du simpelthen nyde synet af det fine egern i din egen stue, hvor det står yndigt med en lille nød i hånden, som Hazel er ved at samle til sit forråd.

Vi gør opmærksom på at Hazel egernet ikke er legetøj, og må derfor ikke benyttes af små børn. Som skrevet er Hazel håndlavet og derfor kan der være små variationer fra egern til egern. Når Hazel skal gøres ren anbefales en fugtig klud. Brug gerne bivoks regelmæssigt for at vedligeholde træet, så det holder sig flot i flere år.