Spring Copenhagen – Jumper

kr. 399,00

Bestil din ordre indenfor 2 timer og 19 min så sender vi den i dag

På lager

Kategorier: , GTIN: 5713487060089

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

Jumper er årets påskepynt

Jumper er et sødt og livligt stykke interiør, der giver både børn og voksne et smil på læben. Med sine fine detaljer og flotte design markerer den på skønneste vis påsken. Jumper er designet af mencke&vagnby og lavet i eg og valnød.

Som altid er mencke&vagnby garanter for godt design i gode materialer. De formår på enkel vis at indfange et udtryk, som man kan blive ved med at kigge på og glæde sig over. Når man ser Jumper får man lyst til at samle den op og mærke kvaliteten af de gode materialer og de bløde former. Denne fine figur vil derfor hurtigt finde sig en plads i dit hjem, både til højtid og til hverdag.

Jumper bringer foråret med sig

Påskeharen er ikke så lidt af et mysterium: Hvor får den sine æg fra, og hvorfor går den og gemmer dem? Sikkert er det dog, at den er genstand for en af årets hyggeligste traditioner. Der er intet så skønt som at glæde sig over børn og børnebørn, der med stor begejstring leder efter farverige guldklumper ude i haven.

Det er svært at få et glimt af påskeharen, men Jumper hopper ingen vegne. Måske fortæller den, hvor den har gemt sine æg?

 

Størrelse:
16,4 x 7,5 x 7 cm

Materiale:
Egetræ, valnød.

Haren er et unik håndlavet træprodukt, og der kan optræde variationer fra produkt til produkt. Brug bivoks regelmæssigt på alle vores træprodukter, så holder de længere. Rens med en fugtig klud.

Designet i Danmark. Produceret i Vietnam.