Yaxell Ran Urtekniv 8 cm

kr. 749,95

Bestil din ordre indenfor 0 timer og 52 min så sender vi den i dag

Yaxell Ran Urtekniv 8 cm er perfekt til urter, grøntsager i mindre skala

På lager

Varenummer (SKU): 4984909360037 Kategorier: , , , , , , , ,

EAN: 4984909360037

GTIN: 4984909360037

Andre har også købt


Vi anbefaler også

Beskrivelse

En kniv der er perfekt til urter, grøntsager i mindre skala eller når du fx skal skære dekorationer ud af grøntsager. Yaxell mestrer at smede knive i flerlags-stål En smedemetode, der giver knivene de optimale egenskaber, som kræves af professionelt køkkenværktøj i dag.

Fremstillingen giver både øget styrke, skarphed og nærmest uendelig holdbarhed hvis kniven plejes. Kniven er kendetegnet ved det karakteristiske Damaskus-mønster.

Håndtaget er udviklet af et særligt materiale der giver god hygiejne samt optimal styrke. Materialet er en blanding af hør og harpiks, hvilket sikrer mod åbninger mellem håndtag og stål.

RAN knivene består af 69 lag stål med en kerne af det særlige japanske VG10 knivstål, der omsluttes på hver side af 34 lag af skiftevis blødt og hårdt rustfrit stål. RAN serien har en hårdhed på hele 61 på Rockwellskalaen.

 

Femstjernet Gastro
Dette produkt er en del af Femstjernet Gastro og forhandles i udvalgte butikker. Her sætter vi fokus på kvalitetsoplevelser i køkkenet og det udstyr, der følger med. Anbefalet til dig, der nægter at gå på kompromis.